За отпадането му допринесе и съотборникът му Цветан, с когото не

...
За отпадането му допринесе и съотборникът му Цветан, с когото не
Коментари Харесай

Манекенът от Бургас Илиян напусна „Игри на волята“ и разкри имат ли връзка с Мани

За отпадането му способства и съотборникът му Цветан, с който не бяха в положителни връзки

Моделът от Бургас Илиян Цветков напусна „ Игри на волята “. Той не съумя да се оправи в борбата за баланс и изометрия на арената, където се изправи против съплеменника си Цветан, както и Генчо и Георги от тима на „ Непобедимите “. Те трябваше да се задържат върху тънка 5-сантиметрова лента. Илиян се изпусна първи и сподели „ довиждане “ на останалите играчи в рисковото риалити. За отпадането му способства и Цветан, с който не бяха в изключително положителни връзки.

Двамата съотборници размениха извънредно остри реплики, а преди да напусне арената Илиян даже опита да убеди Генчо да се съюзи с околните му девойки след сливането на племената.

“Без разклащането на Цецо имах късмет да заставам повече. С Мани и Фейгин имаме незавършена работа, а точно раздробяване на племето. Надявам се да се активизират и да изпълнят проекта ни до дъно ” – показа Илиян за тактиката си минути след борбата. 

След Игрите обаче Илиян и Цветан въпреки всичко са съумели да си оправят връзките, показа бургазлията пред Vbox7. Той счита, че Цецо е добър човек, само че във формата е бил под неприятното въздействие на Вики.

Илиян за първи път разкри и за връзките си с Мани. Двамата бяха неразделни и част от една коалиция в „ Игри на волята “. Близостта им продължава и след формата.

„ С Мани сме неразделни даже и в Англия. Много се веселя, че има някой, който всичко изпуска в България  и е дружно тук с мен и по този начин може да гледаме дружно епизодите и да имаме същото прекарване, което имат и другите участници сега в София. Време е обаче да приключа всички спекулации дали сме дружно с Мани или не. Не, не сме! Но не е загадка за никого какъв брой сме близки, имайки поради нещата, които сме претърпели дружно. В Игрите сигурно не бях манипулиран от Мани. Ние взимахме всяко едно решение дружно, само че очевидно в очите на другите нещата са изглеждали по друг метод “, споделя още моделът.

Той счита, че не е бил свестен от феновете. Заставал твърдо зад своите хора както в Игрите, по този начин и в живота. „ Просто не ми се отдаде късмет да защитя някого от моите хора. В множеството пъти аз бях в обстановката някой мен да ме покрива или да ме избавя “, споделя Илиян.



Той отговори и на рецензията от другите племена в предаването, че е „ чехльо “:

„ Коментарите на другата коалиция, че съм „ чехльо “ единствено ме забавляват. Общо взето не съм направил нещо, е което да предизвиквам такива мисли у тях, само че всеки си има глава на раменете “. 

Участието си в предаването, Илиян си дава оценка 7-8 от 10. Не съжалява за нищо, което е направил и признава, че отново би играл по същия метод. Бургазлията има предпочитание да взе участие и в други риалити формати, а за какво не и още веднъж „ Игри на волята “, в случай че има такава опция.
 Илиян е студент по право и модел в Англия
Според него най-добре се е справил на водните борби, а най-слабо се показал в единборствата.

На въпрос по какъв начин се оправя със славата сега, Илиян дава отговор: 

„ Тази бърза популярност сега, която всички придобиваме сега не би трябвало да причина да се взимаме доста на съществено. С бърза популярност всеки може. Не би трябвало да се възгордяваме, при мен персонално нищо не се е трансформирало в метода ми на живот “.

Фаворитът му за продобиване на „ Игри на волята “ е Джаферович. Много мощна жена и доста добре играе както на арената, по този начин и отвън нея, споделя в умозаключение бургазлията.

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР